Betaling

Bij AsiAsia kunt u op de volgende manieren betalen:

iDEAL

PayPal

Maestro

Mastercard

Visa

V-Pay

Bankcontact / Mister Cash

AfterPay

Overschrijving

Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Rabobank Omnikassa. Zij zorgen voor een betrouwbare en veilige betaalomgeving door middel van de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen.

Betalen met iDeal

IDEAL biedt u de mogelijkheid om vertrouwd en gemakkelijk te betalen vanuit de eigen bankomgeving. U hoeft u hiervoor niet te registreren. Daarnaast kunnen wij direct de status van de betaling zien waardoor het pakket nog sneller verzonden kan worden. Deelnemende banken zijn ABN Amro, Triodos Bank, ING, Rabobank, de Volksbank(SNS, ASN Bank, Regiobank), Bunq, Knab en Van Lanschot Bankiers.

Betalen met PayPal

Als u beschikt over een PayPal -account kunt u direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Zodra de betaling is goedgekeurd ontvangt u hiervan direct een bevestiging.

Betalen met Creditcard

U kunt bij AsiAsia ook betalen met een creditcard van Maestro, Mastercard, Visa of V-Pay. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening.

Betalen per bankoverschrijving

Het is mogelijk om vooraf te betalen per bankoverschrijving. Indien u kiest voor deze betaalwijze ontvangt u de benodigde gegevens per e-mail. Normaal gesproken worden handmatige overboekingen binnen 3 werkdagen bijgeschreven. Vergeet niet om altijd het betalingskenmerk te vermelden. Wij houden u op de hoogte van het betaalproces en zodra de bestelling verstuurd is ontvangt u hiervan een bevestiging.

Betalen met AfterPay (Nederland)

AfterPay voert voor AsiAsia het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf een computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties en e-mails wanneer er een betaaloverzicht klaarstaat. AsiAsia rekent, in tegenstelling tot veel andere webshops, geen extra kosten voor het gebruik van deze manier van betalen.

AfterPay voert ter goedkeuring van uw verzoek een gegevenscontrole uit. Tevens hanteren zij een strikt privacy beleid zoals omschreven staat in de algemene voorwaarden van AfterPay. Mocht uw verzoek tot betaling onverhoopt niet goedgekeurd worden dan kunt u het product afrekenen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen we u naar het consumentdeel van de AfterPay website. Bij vragen kunt u altijd contact met AfterPay opnemen.