Retourneren

Soms kan het zijn dat de bestelling niet helemaal aan uw  wensen voldoet. U kunt dan het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of omruilen. Neem daarvoor contact op via ons emailadres en u ontvangt de verdere retourinstructies binnen 48 uur per mail.

Al onze sieraden zijn voorzien van AsiAsia-labels en een groot deel wordt in verband met hygiëne en risico op beschadigingen in transparante sealverpakking geleverd. Deze verpakking is zo gemaakt dat passen en beoordelen geen probleem oplevert. Oorsieraden mogen in verband met gezondheidsbescherming niet worden gepast en de transparante seal mag hier niet worden geopend.

Het product kan alleen ongebruikt en met aangehechte AsiAsia-labels en  in deze originele sealverpakking geretourneerd worden. Beschadigde of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Uitzondering hierop zijn betalingen via AfterPay. Daarvoor zal EUR 2,50 in rekening worden gebracht.

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren om het pakket aangetekend te versturen. Producten welke op verzoek zijn gemaakt en/of gegraveerd kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Na ontvangst van het retourpakket wordt het bedrag binnen 14 werkdagen op de bankrekening/creditcard teruggestort.